Τρόποι αποστολής

 1. Η STERGIOU-OUTDOOR.GR αποστέλλει μόνο στην Ελλάδα. Συνεργαζόμαστε με την ACS COURIER.
  Όλες οι παραγγελίες υποβάλλονται σε επεξεργασία από τη Δευτέρα έως και την Παρασκευή. Οι παραγγελίες που θα λαμβάνονται εκτός των παραπάνω ημερών θα εκτελούνται την επόμενη εργάσιμη ημέρα με σειρά προτεραιότητας.Δεν μπορούν να προστεθούν προϊόντα εφόσον η παραγγελία σας έχει επιβεβαιωθεί. Η παραγγελία σας επιβεβαιώνεται μόλις ολοκληρώσετε το στάδιο της πληρωμής και σας αποσταλεί η επιβεβαίωση από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Αν θελήσετε να προσθέσετε επιπλέον προϊόντα, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε εκ νέου παραγγελία.Κάθε παραγγελία αποστέλλετε σε μια και μόνο διεύθυνση. Αν θέλετε να στείλετε σε πολλαπλές διευθύνσεις, θα πρέπει να τοποθετήσετε ξεχωριστή παραγγελία για κάθε προορισμό.
  Αν ζητηθεί παράδοση σε απομακρυσμένη περιοχή / τοποθεσία, οι χρόνοι παράδοσης της παραγγελίας ενδέχεται να διαφέρουν. Είναι πολύ σημαντικό, τα στοιχεία που θα υποβάλλετε στην παραγγελία σας, να είναι αληθή ώστε να μπορέσει να εκτελεστεί η παραγγελία αλλά και να μπορείτε να ελέγχετε την πορεία της, καθώς και για να έχουμε τη δυνατότητα να σας ειδοποιήσουμε για οποιοδήποτε λεπτομέρεια χρειαστεί.

  • Για αποστολή εντός Νομού Θεσσαλονίκης το κόστος μεταφοράς είναι 4,00 € ενώ είναι δωρεάν για αγορές άνω των 70,00 €.
  • Για αποστολή σε Χερσαίους Προορισμούς το κόστος μεταφοράς είναι 5,00 € ενώ είναι δωρεάν για αγορές άνω των 70,00 €.
  • Για αποστολή σε νησιά και δυσπρόσιτες περιοχές το κόστος μεταφοράς είναι 6.00 € ενώ είναι δωρεάν για αγορές άνω των 70,00 €.

  Το κόστος αντικαταβολής ανεξαρτήτου προορισμού είναι 2,00€ για κάθε παραγγελία.

  Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τον τόπο προορισμού. 2-5 εργάσιμες για όλη την Ελλάδα, 3-6 εργάσιμες μέρες για τις δυσπρόσιτες περιοχές και τα νησιά. Εξαιρούνται περιπτώσεις αποστολών που επηρεάζονται από τοπικές αργίες, γενικές απεργίες μεταφορών, φυσικές καταστροφές. Υπάρχουν χρονικές περίοδοι ή και περιοχές της Ελλάδας με μεγάλο φόρτο εργασίας που μπορεί να υπάρχουν επιπλέον καθυστερήσεις στις παραδόσεις. Η εταιρεία δεν φέρει ευθύνη σε μια τέτοια περίπτωση.

  Η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη σχετικά με το χρόνο παράδοσης της αποστολής σε περίπτωση καταχώρησης λανθασμένων στοιχείων από τον πελάτη.

  Σε περίπτωση καθυστέρησης μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας ή απευθείας με το κατάστημα της ACS Courier, αναφέροντας τον αριθμό φορτωτικής του δέματός σας.